maanantai 16. kesäkuuta 2014

Tyttömäisiä

Joskus jossakin näkemästäni nukke / tyttö / mollamaija-applikaatiosta muokkasin omannäköisen -tai paremminkin tuon meidän tytönnäköisen version;


Kankaat joustofroteeta Metsolasta.
Kun en osannut päättää kummasta väristä tekisin, tein molemmista. Ei kai näitä peruspaitoja koskaan liikaa ole...

Kaavana OB 4/13 "Ruler"

 
Näihin kirjaimellisesti tyttömäisiin paitoihin on käytetty somisteena monennäköisiä nappeja. Sekä tyttöihin että hihan "merkkeihin".
Tulikohan niitä jo liikaakin?


Kuusvee on juuri sellainen tyypillinen hameita ja mekkoja rakastava tyttönen. Koska housut ikävä kyllä ovat moneen menoon käytännöllisempi ratkaisu, ajattelin yhdistää ne -molempi parempi!


Alaosa on siis yhtä kappaletta, eli "samalla kiskaisulla" päällä on sekä froteeleggarit että hame :)
Kaava on oma sovellus.
Leggarit voi kääntää vajaamittaisiksi -samalla paljastuu lisää pilkkuja!


Kumpi on sinun suosikkisi, punainen vai pinkki paita?

10 kommenttia:

 1. Aivan upeita vaatteita! En osaa päättää, kumpi olisi suosikkini, molemmat ovat hienoja. Tosi siistiä jälkeä, ihanat yksityiskohdat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura :) En minäkään osaa päättää... Kuusvee muistaakseni julisti tuon pinkin suosikikseen, mutta toivottavasti punainenkaan ei jää kaappiin "hilloutumaan" :)

   Poista
 2. En minäkään pysty päättämään kumpi näistä olisi suosikkini, pidän valtavasti molemmista. Aivan huikean hienot applikoinnit ja nappeja ei ole lainkaan liikaa! Pidän tuosta hame-leggari keksinnöstä, monipuolistaa käyttöä vielä tuo lahkeiden käännettävyys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Olen itsekin tyytyväinen noihin applikointeihin, ja ne valmistuivatkin yllättävänkin sujuvasti kun tein ns.sarjatyönä nuo kaksi paitaa.

   Poista
 3. Oi miten hienot =) Hauska idea nuo napit hihoissa. Ei näistä pysty valitsemaan. Molemmat on niin kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari. Kiva kuulla teiltä ettei kai sittenkään mennyt överiksi noiden nappien kanssa, niitä ommellessa alkoi jo epäilyttämään että tulikohan niitä liikaa :)

   Poista
 4. Upeat ja hauskat aplikonnit. Yksityiskohtia on juuri sopivasti :) Ei näistä pysty valitsemaan, kummatkin ovat yhtä hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista. Tykkään että lasten (ja miksei aikuistenkin) vaatteissa saa olla tuollaista hauskaa leikkisyyttä ja värejä!

   Poista
 5. Onpas aivan mielettömän ihania :) Olet kyllä taitava aplikoinnissa, itse sitä vielä harjoittelen ;) Nuo napit tuolla mukana on ihan huippuidea, piste i:n päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina. Ilokseni olen huomannut että tuosta pinkistä paidasta on tullut ihan tytön lempparipaita, tosin viime päivinä ei juurikaan ole pitkähihaista tarvittu :)

   Poista