perjantai 13. heinäkuuta 2012

Nuken kuravaatteet

Salamyhkäiset ompeluhommat jatkuvat nuorimmaisen 5v -synttäreiden lähestyessä... Tyttäreni rakastaa kuravaatteita -joten pitihän sellaiset tehdä myös nukelle. Kaupoista en ole toistaiseksi löytänyt nuken sadevaatteita kurahousuineen kaikkineen.

Materiaalina tässä kokeiluluontoisessa projektissa on ihan perus pöytäliinakerni. Vanhat pöytäliinat uuteen käyttöön! Tämä kangas on ostettu paikallisesta sekatavaraliikkeestä -puoli metriä maksoi n. pari euroa. Tämä kangas oli melko paksua, mutta eipä tuo kankeus nuken vaatteessa haittaa. Kaava on omasta päästä sävelletty.Ompelin ilman mitään huolitteluja. Sadetakki ja kurahousut on reunustettu joustokanttinauhalla ( lempparia! ), hihan- ja lahkeensuissa reilusti venyttäen rypytyksen aikaansaamiseksi. "Handmade unique item" -merkki Royal-tuotteesta. Merkin alla pätkä heijastinnauhaa.


 

Takin suljenta tarranauhoin. Samoin kurahousujen henkselit. Lahkeensuissa tietysti kuminauhalenkit, jotta pysyvät kumppareiden päällä.
Ps. Nuken mustat kumpparit löytyi Toys R Us:sta nuken ratsastusvarustepakkauksesta ( ale-löytö! ) Ei siis kuvassa, vielä synttäripaketissa :)

  

 Tämä malli nukahti justiinsa, kun pääsi pötkölleen :) Kerrankin helppo kuvata!

3 kommenttia:

  1. Aivan älyttömän hyvin olet onnistunut! Synttärisankari on varmasti riemuissaan näistä :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kiitos. Aikas söötit niistä kyllä tuli.

    VastaaPoista
  3. No niin, nyt saan vihdoin kommentoituakin, vaikka työt kurkin jo aikaa sitten! En tiedä, miksi katsoin aiemmin, ettei se olisi onnistunut ilman jotain Google-tiliä. Onpa hienoja ompelutöitä! Osaispa itsekin. Synttärityttö taisi tosiaan tykätä. ;) -Maria-

    VastaaPoista