lauantai 20. huhtikuuta 2013

Röyhelötunika -kokeilu

Kangasvaraston kutistus-talkoot jatkuvat!
 
Tein kokeeksi itselle tunikan tutulla kaavalla, ( Suuri Käsityö 4/12 -lehdestä. Samalla kaavalla olen tehnyt esim. Linnunrata-tunikan) mutta tällä kertaa röyhelö-koristein.
 

Kangas on taas kaiveltu Eurokankaan palalaarista. Hyvin ohutta trikoon tapaista, niin ohutta ja läpikuultavaa, että etu- ja takakappaleen yläosat tein kaksinkertaisesta kankaasta. Hihat ovat puolipituiset.
 

Röyhelöt on rypytetty huolittelemattomista kangassuikaleista ja ommeltu sinne tänne...

Aika näyttää tuleeko tätä pidettyä, vai onko sittenkin liian romanttinen omaan printtitrikoita rakastavaan makuun?

6 kommenttia:

 1. Olen huomannut itsekin välillä ihastelevani sellaisia romanttisempia ja hillitympiä vaatteita, mutta jää sitten kuitenkin ostamatta, kun ei tunnu omalta... Eiköhän kuitenkin löydy tilaisuuksia, joihin tuo sinusta tuntuu sopivalta, todella kaunis se on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinulle :) Toivottavasti löydän tälle käyttöä. Jäin miettimään, toteuttaisinko samantapaisen ihan yksivärisestä trikoosta -ei ehkä olisi silloin niin romanttinen...

   Poista
 2. Kaunis. Ei minun tyyliäni mutta huomaan minäkin aina välillä ´eksyväni´ omasta tyylistäni romanttisempaan tyyliin. Ehkä se vaihtelu piristää? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kivahan näitä kokeilujakin on tehdä -siksipä etsinkin tähän vähän edullisemman kankaan, jos jääkin vaikka kaappiin...

   Poista