tiistai 3. helmikuuta 2015

Katariina kolmas

Otsikon mukaisesti tämä on laskujeni mukaan kolmas Mekkotehdas-kirjan Katariina-kaavalla ompelemani mekko. Se on yksi lemppari-kaavoistani, eikä syyttä. Lopputulos on jälleen kerran ihana, sellainen tyttömäisen kaunis :)

 
Sängyssä sai "pomppia" ihan luvan kanssa...


Kyseinen mekko olikin varsin nopeatekoinen, sillä alaosa on "kierrätystavaraa" ihan sellaisenaan meidän nuoren hylkäämästä mekosta. Sattui vielä niin sopivasti, että olin lyhentänyt ko. mekkoa, joten sain ommeltua ylijäämäpaloista Katariinan yläosan. 

Kuvasta näkyy myös kankaiden pieni sävyero, johtunee siitä, että helmakappaletta ei ole pesty kertaakaan. Toivottavasti tasoittuu pesujen myötä...



Kokeilin helmaan tuollaista röyhelöruusuketta. Sekin on hyödynnetty alkuperäisen mekon helmakäänteestä. Ruusukkeen ohje myöskin Mekkotehdas-kirjasta. Tämän ruusukkeen keskelle ompelin napin.


Kuvat on valitettavan pimeitä, valoa ei riitä tarpeeksi edes keskellä päivää :(



Ompelu-ajatukset alkaa jo muutenkin siirtymään kesään, jotakin mekkoa ym. lyhythihaista suunnittelin ommella seuraavaksi...


2 kommenttia:

  1. Kiitos Krista! Tyttökin tykkää, olisi halunnut jo tänään päälle kouluun, mutta ei ollut oikein kätevin liikuntapäivän vaate :)

    VastaaPoista